Scarpa Maestrale Skistøvler Touring Orange / Royal Blue Herre Blå,scarpa vandresko,fremragende værdi

DKK3,753.41  DKK1,125.99Spar: 70% off
  • Model: Scarpa 001357
  • 5545 Antal på lager
  • Scarpa F1 Skistøvler Touring Petrol Blue Herre Blå,scarpa aspen gtx prezzo,oprindelige udformning af designere
  • Scarpa Alien 1.0 Skistøvler Touring Yellow Fluo Herre Gul,scarpa mojito basic,århus til salg
  • Scarpa Maestrale Skistøvler Touring Orange / Royal Blue Herre Blå,scarpa vandresko,fremragende værdi
  • Scarpa Freedom Sl Skistøvler Touring Red / Lime Herre Blå,scarpa mojito mid gtx,Copenhagen
  • Scarpa Alien Skistøvler Touring Yellow Fluor Herre Sort,scarpa margarita gtx nubuck,billig århus butik

Vælg venligst:Antal

Scarpa Maestrale Skistøvler Touring Orange / Royal Blue Herre Blå,scarpa vandresko,fremragende værdi_checkout
scarpa aspen miele Scarpa Herre skistøvler Skistøvler touring , Scarpa Maestrale Skistøvler Touring Orange / Royal Blue Herre Blå,scarpa vandresko,fremragende værdi scarpa aspen gtx online,billige Online priser

Mød standard for lette alpine touring støvler: den oprindelige, prisvindende Maestrale, den letteste fire spænde ved opstart på markedet.

Med Maestrale, SCARPA beviser, at en støvle vejer 1534gr / 3 6 ounce (mænds 27) ikke har til at komme på bekostning af magt.

Disse støvler har stivhed og kompromisløs ydelse på niveau med mange fire spænde støvler, der vejer otte til ni pounds per par. Et innovativt design Alpine Axial tillader tungen at åbne til den side af bagagerummet, giver Maestrale fordelene ved både overlapning og tunge stil boot konstruktion.

Oversættelse: den Maestrale giver justering fantastisk volumen, de er nemme at komme ind og ud af, og der er ingen unødig vægt. Finere punkter omfatter magnesium spænder, plantebaseret Pebax® Rnew plast, og kompatibilitet med alle alpine touring bindinger, herunder tech stil bindinger. Der er også en sød pris.


FUNKTIONER

40 grader spænder af manchet bevægelse

Active Power Strap

Alpine Axial tungen lukning

Asymmetrisk tunge

Dynafit Quick Step In® System

Intuition Liner

Magnesium Mirage spænder

Ski / Walk mekanisme

Vibram Mistral sål

Wiregate Tour lock spænde lås


SPECS

Flex Index: 100

Range of Motion: 39 °

Inner Boot: Intuition Pro Flex G

Shell | Cuff | Tongue: Pebax® Renew

Spænder: 4 + Active Power Strap

Forward Lean: 16 ° & 20 °

Eneste: Vibram® Mistral

Vægt: 1534g: 3 6 ounce (1/2 par størrelse 27)

Bindende ordning: TLT, AT

Forfod Sidste Bredde: 101mm


xial Alpine Technology
Axial Alpine Technology sætter en ny standard i alpine skistøvler, der er designet til at tilbyde den størst mulige lethed og komfort, kombineret med "T Wing Tongue" system til at sikre maksimal ydelse.


Mirage Pro ski tur-system
Den nye ski / walk mekanisme giver manchetten skal låses / frigøres give stivhed til alpin kontrol og gangkomfort, to låste positioner til rådighed.


Evo V Frame
Den særlige design "EVO V Frame" af manchetten stivner den bageste del, ved at øge overførsel af kraft i bevægelsen af fremad fleksion af benet.


Air ventilation
Udformningen af manchetten, hvor en række huller er dækket med en membran for at øge åndbarhed, holde foden tør og ventileret på alle tidspunkter.


Bi injiceret tungen
BI injicerede tungen tilbyder god stivhed på skinnebenets området, og de bløde bælge lette touring.


Scarpa® Finger Strap
Er lavet af PU syet i slutningen af strømmen rem. Dens design giver mulighed for nem åbning og lukning af strømmen rem selv med handsker.


Zeus lite spænder
Den nye, lettere version af den Zeus spænde. Kombinerer et attraktivt design med en let brug på alle forhold. Forbedrer fordelingen af lukketrykket på skinnebenets stigende downhill ydeevne.


Torsion kontrol
De oprindelige T Race torsionsstænger er blevet redesignet til en "integreret torsion frame", der forbinder alle komponenter i skallen gennem et BI injiceret, dual density struktur, der strækker sig fra boot tå til toppen af manchetten.


Heel retentionssystem
Takket være vores HRS og vristen stropper, er hæl sikkerhed blevet en SCARPA® varemærke. Vores vristrem konfiguration giver utrolig egnet til både touring komfort og downhill præstationer.


Quick Step In insert
Quick Step I indsatsen med Fitting Indikatorer System (FIS®), som viser dig, hvor at træde ind i bindingen hurtigt og nemt, selv i dyb sne. Quick Step i skær giver 70% lettere indgang (i forhold til traditionelle skær). Self vejledende indhak (eller "vinger) i høj grad forenkle bindende post.


Scarpa Cayman Sole
Profil Gummiprofil reducere bunke sne.
Toe Glat gummi tå for en perfekt pasform til bindingerne.
Heel Gummi hæl med fremtrædende profil.

Er du på udkig efter Scarpa Maestrale? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Skistøvler touring i vores online ski butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste ski produkter, lige de Scarpa engroshandel giver København du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herre skistøvler udsalg.


Scarpa - Herre skistøvler - Skistøvler touring, Færdighedsniveau: avanceret-ekspert, Vægt: over 1500 gr, Segmentering: alpinski

Copyright © 2018 www.electjudgeconlon.com. Powered by electjudgeconlon.com