Scarpa Freedom Sl Skistøvler Touring Red / Lime Herre Blå,scarpa mojito mid gtx,Copenhagen

DKK4,597.69  DKK1,379.31Spar: 70% off
  • Model: Scarpa 001356
  • 5466 Antal på lager
  • Scarpa Alien 3.0 Skistøvler Touring Black Herre Sort,scarpa københavn,på mode
  • Scarpa F1 Skistøvler Touring Petrol Blue Herre Blå,scarpa aspen gtx prezzo,oprindelige udformning af designere
  • Scarpa Alien Skistøvler Touring Yellow Fluor Herre Sort,scarpa margarita gtx nubuck,billig århus butik
  • Scarpa Alien 1.0 Skistøvler Touring Yellow Fluo Herre Gul,scarpa mojito basic,århus til salg
  • Scarpa Freedom Rs Skistøvler Touring Orange / Black Herre Sort,scarpa københavn,bedste

Vælg venligst:Antal

Scarpa Freedom Sl Skistøvler Touring Red / Lime Herre Blå,scarpa mojito mid gtx,Copenhagen_checkout
køb scarpa sko Scarpa Herre skistøvler Skistøvler touring , Scarpa Freedom Sl Skistøvler Touring Red / Lime Herre Blå,scarpa mojito mid gtx,Copenhagen scarpa aspen gtx prezzo,Danmark på nettet

FRIHED SL ved SCARPA® kombinerer ydeevne, lethed og en 27 ° vifte af forslag til at give dig den bedste ydeevne i styrtløb og en behagelig gåafstand under vejen op.

Manchetten og skallen er lavet i Pebax® Rnew, 100% økologisk vedvarende materiale der holder en god elasticitet selv ved lave temperaturer.

FRIHED SL er bygget med Carbon Core Technology: en over injiceret carbon indsats på skallen sålen at stivne støvlen og reducere anti torsion effekt. Desuden forbedres transmission af strøm til ski over hele længden af boot shell.


Shell / Cuff: Pebax® Rnew

Spænder: 4

Forward Lean: 14 ° ± 4 °

Sole: Mountain Plus Scarpa® / Vibram®

Vægt: 1800 g (27)

Sidste: 101mm

Flex: 110

Binding: Alpine Touring, TLT

Indvendig Boot: Speed Ride


DEDIKERET LAST

Den anatomiske sidste for den bedste custom fit for freeriding. Designet til freeriders behov den specifikke sidste af FRIHED sikrer en præcis pasform og høj ydeevne, for jævn og præcis skiløb på de stejle skråninger.

INJECTION Teknologi

Det ultimative inden for komfort og ydeevne for maksimal lethed. En innovativ injektion proces, kombineret med en speciel udformning af formen, skaber en variabel tykkelse i plast til en jævn, progressiv flex mens skiløb. Maksimal lethed garanteret.

AXIAL POWER CONTROL

"Axial Power Control" bidrager til at forbedre hældningen af anklen knæled, for mere præcis kant greb. Hældningen på 2 ° mediale akse muliggør mere følsom og lydhør skiløb, især på de stejle skråninger.

RIDE POWER BLOCK

Nem mekanisme til at låse og låse på grund af fraværet af forbindelsesstangen mellem skallen og manchetten. Friktion er reduceret til nul for at maksimere den frie bevægelighed under walking. Samlede manchet intervallet 27 grader. Innovation patenteret af SCARPA®.

Stålindlæg

Stålindlæg nittet på to punkter, der forbinder POWER STRAP til manchetten, giver mulighed for en smidig, progressiv flex når Skiløb.

CARBON CORE Technology

Power Transmission og antitorsion kontrol. Avanceret teknologi for maksimal ydelse. "CARBON CORE Technology" er en carbon indsats, der er verinjected på skallen sålen at stivne støvlen og forbedre kraftoverførsel til ski hele længden af boot shell.

OVERLAP LUKNING

Designet til at sikre en perfekt wrap af manchetten og skallen. "OVERLAP LUKNING Teknologi" giver den korrekte bevægelse af anklen og skaber en direkte kraftoverførsel til skiene. Forsiden af manchetten er adskilt i to område, mellem manchetten spænde, for en ensartet og præcis lukning af den tibiale område. Differentieret tykkelse og skrå profil på bunden sikrer korrekt indpakning af forfoden uden ethvert punkt af trykket.

Er du på udkig Scarpa Freedom SL? Hos Scarpa Køb København finder du altid Skistøvler touring, fra de bedste mærker, det kunne være fra Scarpa, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra ski butikken.


Scarpa - Herre skistøvler - Skistøvler touring, Færdighedsniveau: avanceret-ekspert, Vægt: over 1500 gr, Segmentering: freeride touring, Farve: blå

Copyright © 2018 www.electjudgeconlon.com. Powered by electjudgeconlon.com